Coșul meu

0 produse
Prima paginăProducători

Producători

«1»
FELCO SA - Elvetia

FELCO SA - Elvetia

Compania FELCO, fondata in 1945, situata in vestul Elvetiei, in oraselul Geneveys-sur-Coffrane, in Valea ceasurilor ( Watch Valley ), zona unde se produc faimoasele ceasuri elvetiene, se integreaza perfect in contextul distinctiei si inaltei calitati. 

 

FELCO reprezinta un standard de referinta pentru instrumentele profesionale de taiat, fiind lider mondial pe piata, in acest domeniu.

 

Brand-ul Swiss Made
Proiectate și fabricate folosind cele mai bune materiale si utilizand proceduri stricte de fabricație, instrumentele FELCO sunt cunoscute si indragite de milioane de utilizatori in intreaga lume. Certificarea ISO 9001 si 14001, sunt o dovada de necontestat in asigurarea calitatii uneltelor sale.

 

Cele mai bune materii prime: 
Pentru a fi usoare, rezistente si durabile, instrumentele FELCO sunt confectionate din materiale de inalta calitate, cum ar fi aluminiu forjat, fibre de carbon armate cu polimeri, oteluri fine, aliate, de inalta rezistenta. 

 

Cele mai bune capete de tăiere: 

Pentru lame si contra-lame, FELCO foloseste cel mai bun oțel aliat, supus tratamentelor termice specifice, asigurand o rezistență sporita și o performanta de taiere excelenta.

 

Piese de schimb: 

Pentru a asigura longevitatea instrumentelor sale, FELCO ofera piese de schimb la toate instrumentele sale. Atunci cand o parte componenta se uzeaza, nu este necesar a cumpara un nou instrument. Pur si simplu inlocuiti piesa uzata.

 

Ajustare micrometrica: 

Uneltele prevazute cu sistemul de ajustare micrometrica, permit reglarea usoara, precisa si durabila a taierii, prin ajustarea jocului dintre lama si contra-lama.

 

 • Ergonomice, usor de folosit…

…Uneltele Felco se adapteaza fiecarui utilizator in parte. Unele modele sunt proiectate special pentru mana stanga, altele pentru mana mai mica.

 

Manerul rotativ asigura o distributie a efortului muscular catre toate degetele, micsorand cu 30% forta de apasare. Previne tendinita si inflamatiile tendoanelor.

 

Usor de folosit datorita manerelor acoperite cu material anti-alunecare.

 

… La unele modele, varful este inclinat, venind in intampinarea miscarii bratului catre planta, asigurand mai mult confort.

 • Precizie, minutiozitate…

…Toate modelele sunt prevazute cu o piulita centrala de reglare manuala a jocului dintre lama si contra-lama.

 

…Amortizorul de soc, reduce impactul de la finalul miscarii de taiere, protejand palma si incheietura mainii.

 

…Majoritatea modelelor au santuri de scugere pe contra-lama pentru seva rezultata in urma taierii.

 

…Lama taietoare, la cele mai multe modele, este prevazuta cu o crestatura pentru taierea diametrelor mici de sarma.

 

 • Calitate si fiabilitate…

Aluminiul forjat confera manerelor rezistenta si longevitate, fiind de asemenea un material nedaunator pentru mediu, putand fi reciclat in totalitate. Manerele din aluminiu forjat, prezinta garantie pe viata.

 

…Varful foarfecei este fabricat din otel supus  tratamente termice, care asigura rezistenta si performanta deosebita. Asigura taiere curata si precisa.

 

…Partile uzate se pot inlocui. Pentru garantarea inaltei calitati si a duratei mari de viata, FELCO pune la dispozitie un sistem complet de piese de schimb.  

 

Alegera modelului potrivit se face in functie de mai multi factori, cum ar fi:

 • domeniul de utilizare (viticultura, pomicultura, gradinarit);
 • modul de folosire (intens, mediu, ocazional);
 • caracteristicile utilizatorului (maini mici, maini mari, mana stanga, mana dreapta).

Pentru orice intrebari referitoare la instrumentele de taiat profesionale FELCO, ne puteti scrie la office@dialex.ro, felco@felcoromania.ro, sau telefonand la 0733.173.209.

https://www.felco.com/

MANTIS ULV - Germania

MANTIS ULV - Germania

 

Mantis ULV companie fondata in 1975, dezvolta si produce sisteme specializate de pulverizare ULV (ULV = ultra low volume - volum foarte mic), pentru aplicari variate.

Atomizoarele de rotatie brevetate ULV, indiferent daca sunt cu discuri de rotație orizontala sau cu discuri de rotatie verticala, permit distribuirea eficienta si un consum redus al produselor lichide de tratare, cu vascozitate variata. Lichidele nediluate sunt pulverizate fara presiune și chiar in picaturi.

 

Mantis ofera o gama completa de sisteme de pulverizare, proiectate optim, pentru multe aplicari profesionale:

 • MANKAR ULV - pentru combaterea buruienilor - sistemele de pulverizare sunt utilizate pentru aplicarea erbicidelor lichide nediluate.
 • BioMant și Herbi - pulverizatoarele au fost concepute pentru combaterea buruienilor fara utilizarea substantelor chimice.
 • MAFEX - Potato/Fruit - unitati de pulverizare fina, optimizate pentru protectia culturilor, de ex. cartofi si citrice.
 • MAFEX - Silage - sisteme de pulverizare utilizate pentru aplicarea directa a aditivilor de insilozare lichizi, în timpul taierii sau incarcarii in vagon.
 • ROFA - alegerea perfecta pentru toate lichidele care trebuie pulverizate intr-un spatiu sau incapere și / sau care ar trebui sa ramana in aer cat mai mult timp posibil.
 • Pentru aplicatii industriale - diverse sisteme specializate de pulverizare, de ex. aplicarea agentilor de eliberare în industria betonului sau a alimentelor.

Dincolo de gama de solutii pe care le ofera, Mantis, prin reteaua specializata, ofera service si piese de schimb pentru intretinerea optima a pulverizatoarele.

 

Ne puteti cotacta pentru a gasi soluția de pulverizare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. ( +4.0733.173.209 - office@dialex.ro)

https://www.mantis-ulv.com/en

produse

Produse Noi